Bröllop och dop i kalmar slottskyrka

Fotade mitt andra bröllop någonsin och det i Kalmar Slottskyrka mellan Jessica och Alexander och samtidigt döptes sonen Oscar 🙂 Vi fick så fina miljöbilder i och runt Kalmar slott. Jag är riktigt nöjd med bilderna, med tanke på att jag bara fotat ett bröllop innan.  Det tar ju tid att lära sig rutinerna och hantera nervositeten som kommer kring bröllop att allt ska klaffa och utrustning ska fungera, ingenting får gå fel.

Ha en fortsatt bra dag så laddar jag om inför nästa bröllop om två veckor. Kram, Marie

2 reaktion på “Bröllop och dop i kalmar slottskyrka

 1. 9 juli, 2015 kl. 16:45

  Otroligt fina bröllopsbilder!! Märks inte att du inte har fler bröllop bakom dig. Du har fångat ögonblicken så fint i kyrkan och porträttbilderna är jättefina, jag älskar bilderna du tagit i fönstret och mot den steniga bakgrunden! Bra jobbat, ser fram emot att se fler bröllop från dig!
  Kram

  1. Marie
   9 juli, 2015 kl. 17:18

   Oj, Tack Annelie. Vad glad jag blir för dom orden från en van och väldigt duktig bröllopsfotograf:-)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *