Priser för studiofotografering

Nedan listas priser för de olika fotograferingar som jag erbjuder. I samtliga fotograferingar finns möjlighet till utomhusfotografering om så önskas. Om inget annat anges, väljer ni era bildfiler i ett lösenordskyddat urvals-galleri. Bilderna leveras sedan via en nedladdningsbar länk. Vill man ha USB så tillkommer kostnad på 100 kr. Du kan också välja att framkalla dina bilder hos mig, läs mer om framkallning och priser här.

Betalningen sker vid fotograferingstillfället antingen via swish eller kortbetalning.

Porträttfotografering: budoir-gravid-barn-familj

Tid: ca 1 timme
Pris: 595 kr

Vid gravidfotografering är det fördelaktigt om den utförs i gravidvecka 32-37, eftersom magen är som finast  mellan dessa veckor innan den sjunker ner och kroppen fylls med vätska.

Utomhuspaket

I utomhuspaketet träffas vi och fotar i en vacker utomhusmiljö i ca 1 timme. I priset ingår alla bra bilder och jag garanterar minst 35-40 stycken,oftast många fler.

Tid:  ca 1 timme
Pris:  2995 kr

Nyföddfotografering

Detta erbjudandet gäller för bebisar som är 0- 3 månader vid fototillfället. Det fokuseras på sovande bilder på den nyfödda, men tar ju även vakna bilder på bebis, familj och syskonbilder  Jag fotograferar er  under ca en timmes tid, ibland lite längre om det behövs.

Tid:  ca 1 timme
Pris:  495 kr

6 månadersfotografering

Tid: ca 30 minuters fotografering( ej syskon eller familjebilder)
Pris: 1250 kr
5 bildfiler ingår.


Digitala högupplösta bildfiler köps till för 220 kr st
Mängdrabatt: Vid köp av 10 eller fler bildfiler kostar dem 180 kr st